Toont alle 16 resultaten

HorecaHomeGame: het leukste horecaspel van de IJmond

Doe mee met de HorecaHomeGame en steun de horeca in IJmond. Speel thuis in je eigen tijd en win leuke prijzen. Ontvang daarnaast een waardebon van je favoriete horecalocatie waarmee je jouw horecalocatie direct steunt.

Hoe werkt het?

Je kiest hieronder de horecalocatie waarvoor je jouw waardebon wilt ontvangen. Voor deze horecalocatie speel je ook het spel. Je downloadt de app, logt in en spelen maar. Er staat elke week een nieuw spel op het programma, zoals een pubquiz of een escape game. Je kunt dan ook elke week opnieuw meedoen en jouw horecalocatie steunen. Speel zelf thuis of trommel je vrienden op en speel het spel samen online!

Spel van woensdag 8 april tot woendag 15 april: Pubquiz.
Spel van vrijdag 17 april tot woensdag 22 april: Escapegame. Schrijf je snel nog in, inschrijven is mogelijk tot 22 april!
Spel van vrijdag 24 april tot woensdag 29 april: Moordspel.
Spel van vrijdag 1 mei tot woensdag 8 mei: Ik Hou Van Holland Quiz.

Wat kost het?

Voor slechts € 9,95 speel je vanuit je eigen huis mee met het leukste spel van de IJmond. Voor dit geld ontvang je een waardebon van € 5 die je kunt besteden bij de horecalocatie van jouw keuze wanneer deze weer open is. Daarnaast ontvang je een inlogcode voor het spel. Let op: je kunt 1 keer meedoen, maar er ook voor kiezen om direct 4 keer mee te spelen. Een goede keuze, want je ontvangt dan ook meteen meer horecategoed.

Lees hier meer info over wanneer je kunt spelen, hoe je kunt spelen en wat je kunt winnen.

Benieuwd naar de uitslagen van de IJmond Pubquiz uit de eerste speelweek? Deze vind je hier.

Deelnemende horecagelegenheden