Wilt u een gave interactieve route voor uw gasten?

Die ze zelf kunnen spelen op hun telefoon? Die uw gasten alles laat zien wat uw locatie te bieden heeft? En daarnaast ook nog eens erg leuk is om te spelen? In dat geval bent u bij MooveTeam aan het juiste adres!

Uw eigen unieke tour

Creëer uw eigen unieke tour op uw park, camping, stad of in de omgeving. Ontwerp uw eigen route met uw eigen plattegrond, laat uw gasten uw belangrijkste locaties, bezienswaardigheden of voorwerpen zien. Ontwerp uw eigen vragen en opdrachten en zorg zo voor een unieke interactieve beleving van uw locatie.

Bied uw gasten vermaak met de nieuwste mogelijkheden

Bied uw gasten de mogelijkheid om hun tour interactief te maken. Laat ze foto- en video-opdrachten spelen, laat uw mascotte een verhaal vertellen via augmented reality of creëer leuke mini games waar uw gasten zich uren mee kunnen vermaken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Stand alone voor een bedrag per maand

Wil u uw eigen game (gratis) aanbieden aan uw gasten? Geen probleem. Wilt u uw gasten de mogelijkheid geven om hun route te upgraden tegen een meerprijs? Ook geen probleem.

Bespaar op personeelskosten

Het enige wat uw gasten moeten doen is de app downloaden. Vervolgens kunnen ze helemaal zelf alles spelen. U heeft helemaal geen personeel nodig, de gasten vermaken zichzelf. En dit alles voor een vast bedrag per maand.

Dit is het moment om de beleving van uw locatie naar een hoger niveau te tillen. Pen en papier of een GPS kunnen anno nu echt niet meer.

Time to Moovelize your business!

Wilt u meer informatie over MooveTeam?