MooveTeam leent zich ook uitstekend voor het onderwijs

U wilt medewerkers of (aanstaande) leerlingen iets bijbrengen op een leuke manier? U wilt ze motiveren en laten leren in spelvorm? Gamification toepassen om stof goed op te nemen? MooveTeam helpt u.

Wat is er mogelijk?

Met MooveTeam maakt u onderwijsstof interactief. Zet een route uit door de school met elke week nieuwe vragen, laat leerlingen individueel digitaal kennismaken met uw school, zet digitale bedrijfsbezoeken of een banenmarkt op of laat leerlingen op een andere manier in de klas aan de slag gaan met de lesstof van een vakgebied. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Wij zijn trots om te werken met:

Wilt u meer informatie over MooveTeam?

Hoe werkt het?

Wanneer u eens wilt kijken of MooveTeam geschikt is voor uw onderwijsinstelling, geven wij u graag een demonstratie van de mogelijkheden. Wanneer u enthousiast bent (en dat bent u) dan maken wij voor u een account aan en krijgt u van ons een training. Vanaf dat moment kunnen u en andere mensen binnen uw organisatie, onbeperkt gebruik maken van de mogelijkheden van MooveTeam. Onze software is cloud based en met een inlog kunt u vanaf elke locatie uw eigen vragen, routes en spellen bouwen.

Leerlingen downloaden onze app uit de stores en loggen in op hun eigen telefoon of tablet. Vervolgens kunnen leerlingen spelen wat u gemaakt heeft. U kunt statistieken bijhouden en zien wie wat (goed) volbracht heeft. Uiteraard kunnen wij u ook ontzorgen bij het maken van content en spellen of routes.

Database met vragen, opdrachten, foto- en videomaterialen en meer

De MooveTeam software stelt u in staat om samen te werken met andere onderwijsinstellingen en docenten. Door middel onze database krijgt u toegang tot content gemaakt door anderen en kunt u deze zelf gebruiken. Zo bent u in staat om zeer efficent samen te werken en hoeft u niet alles alleen te maken.

MooveGo app