Teambuilding op afstand met MooveTeam

De MooveTeam software is bij uitstek geschikt voor teambuilding op afstand. Hieronder een aantal opties die met de MooveTeam software gerealiseerd kunnen worden.

Teambuilding op afstand met een route om je eigen huis #WalkTogether

Wanneer je medewerkers nog thuiswerken en je ze wat meer in beweging wilt krijgen, is het leuk om outdoor teambuilding op afstand te doen. Hierbij kun je door middel van onze software, opdrachten activeren nadat een bepaalde afstand is afgelegd. Iedereen loopt zijn of haar route rondom het eigen huis. Volledig coronaproof dus.

Het spel is wel voor iedereen gelijk, of varieert bijvoorbeeld per team. Hierdoor komen je collega’s in beweging, wordt er aan teambuilding gedaan terwijl iedereen veilig rondom zijn of haar eigen locatie blijft. Een leuke en andere manier van teambuilding waarbij geen fysiek contact nodig is maar deelnemers wel even in beweging komen en achter hun scherm vandaag om met collega’s een digitale activiteit te doen.

Dagelijkse Teamstart

Nu we veel vanuit huis werken is het vaak prettig om toch even met elkaar op te starten en iedereen weer even scherp en gemotiveerd te krijgen. En daarbij natuurlijk even interactie met je collega’s te hebben. Dit kan door een dagelijke teamstart. Door middel van een kort dagelijks spel, wat elke dag anders is, krijg je iedereen weer even scherp. Uiteraard kun je alles personaliseren met MooveTeam zodat de waarden en doelstellingen van je bedrijf goed naar voren komen. Door dit bijvoorbeeld een maand lang elke dag te doen, ontstaat er een stukje extra teamspirit bij je medewerkers. Natuurlijk kun je het ook iets competitiever insteken door er een prijs aan te hangen of de beste medewerkers te belonen. Het belangrijkste is dat iedereen weer even wordt geactiveerd.

Een aantal van onze partners hebben al dagelijkse teamstart programma’s ontwikkeld. Wil je meer informatie, neem dan contact met ons op.

Doe in december wat leuks met collega’s met de Xmas Advent Kalender

Ontvang elke dag in december nieuwe opdrachten. Fun, teambuilding en gezelligheid met collega’s gedurende de laatste maand van het jaar. Uiteraard met content die we helemaal voor je kunnen personaliseren. Elke ochtend opent er een nieuw level met nieuwe challenges. Werk samen met collega’s en los vragen, puzzels, mini-games en foto- en video-opdrachten op. Staat jouw team op bovenaan met Kerst?

Teambuildingevenement op afstand

Wanneer je wat dichter in de buurt wilt komen bij reguliere teambuilding dan heeft MooveTeam ook een aantal mogelijkheden. Uiteraard wel veilig op afstand vanuit huis. Deelnemers downloaden de MooveTeam app op hun eigen telefoon, scannen de code en kunnen meteen starten. Het leuke is dat je wel teams kunt maken terwijl de spelers op afstand van elkaar zitten. Zodoende kun je toch echt gaan teambuilden, ondanks dat iedereen op een andere locatie zit. In de sofware maak je heel makkelijk teams die vervolgens moeten samenwerken op opdrachten op te lossen, vragen te beantwoorden en minigames uit te spelen. Punten van de teamleden worden automatisch bij elkaar opgeteld. Natuurlijk is het altijd extra leuk om elkaar ook digitaal te spreken via bijvoorbeeld Zoom of Teams. Doordat de puzzels zo gemaakt zijn dat alle teamleden elkaar nodig hebben om tot de oplossing te komen, is teambuilding op afstand en samenwerking gegarandeerd (als je wilt winnen tenminste) :-).

Neem voor een voorbeeld van onze teambuilding op afstand programma’s contact met ons op.

VrijMiBo Teambuilding

Ook wanneer je op vrijdagmiddag wilt ontspannen met collega’s ben je bij MooveTeam aan het juiste adres. Op zoek naar een (live) Pubquiz, Ik Hou Van Holland, Escape Room of Moordspel? Wij hebben ze allemaal voor je klaarstaan. Indien gewenst ook nog volledig te personaliseren voor je bedrijf/afdeling of groep. Je kunt kiezen of je real time samen met collega’s wilt spelen waarbij je elkaars score ziet en elkaar kunt dwarsbomen. Ook kun je er weer voor kiezen om spelers samen te voegen tot teams zodat ze samen moeten werken voor de echte teambuilding op afstand. Ook kun je de spellen individueel laten spelen in de eigen tijd van de spelers. Hierbij hoeft niet iedereen tegelijkertijd te spelen en kun je achteraf bekijken wie de hoogste score heeft neergezet. Uiteraard is alles weer geheel aan te passen en te personaliseren met eigen content, look en feel en logo’s.

 

Hopelijk heb je met bovenstaande opties wat ideeën opgedaan om je eigen teambuilding op afstand op te zetten.  Mocht je vragen hebben, zelf nog aanvullende ideeën hebben of meer informatie willen over de mogelijkheden van MooveTeam, dan horen we graag van je en kun je contact opnemen via onze contactpagina.