MooveTeam leent zich ook uitstekend voor een sales training of andere bedrijfstraining op uw eigen locatie.

Wij maken het spel volgens uw input. U realiseert een real time spel waarin teams tegen elkaar strijden voor het beste resultaat. Leerzaam, interactief en vooral ook leuk!

Op maat voor u gemaakt.

Ook dit kan helemaal op maat gemaakt worden. U levert informatie, foto’s, video’s, vragen en uw huisstijl aan, wij maken er een gaaf spel van. Teams spelen real time tegen elkaar: ze zien hun scores en die van de andere teams, ze zien hoe snel ze zijn met antwoorden en ze zien achteraf de juiste antwoorden. Alles is tevens te volgen op een groot scherm. Alles is beschikbaar in meerdere talen.

U kunt dit helemaal in eigen beheer uitvoeren of wij kunnen u ondersteunen met een quizmaster. Ook kunnen wij u van iPads voorzien waarmee de teams de vragen kunnen beantwoorden.

Daarnaast kunt u ook tegelijkertijd tegen elkaar spelen op verschillende locaties. Onze software communiceert real time via een 4G internetverbinding. U kunt dus verschillende vestigingen vanaf hun eigen locatie real time hetzelfde spel tegen elkaar laten spelen.

Uiteraard voorzien wij u graag van meer informatie. Neem contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van een sales training of andere training voor uw bedrijf.

Wij zijn trots om te werken voor:

Wilt u meer informatie over MooveTeam?