Virtual Reality La Casa de Dinero

Tijdens een heerlijke lunch, borrel of diner stap je in de virtuele wereld. Ben jij de perfecte bankrover? Beschikken jullie over de juiste kwaliteiten om de Rijksmunt met een geniaal plan te beroven van vele miljoenen euro’s? Om daar achter te komen speel je deze spannende en uitdagende VR Dinergame La casa de dinero.

Is jullie gezelschap vrienden, collega’s of familie stressbestendig genoeg en beschikken jullie over voldoende teamspirit, creativiteit en snelheid? De Professor daagt jullie uit met opdrachten in virtual reality, zodat jullie samen het perfecte team vormen om het geld te stelen.

Deze VR game is gebaseerd op de populaire Netflixserie La casa de papel. Speel deze waanzinnige VR game tijdens een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, familie- of vriendendagje in een (horeca)locatie naar keuze.

Dit spel is geschikt voor 4 tot 6 personen per team. Per team heb je een VR bril die rouleert en beschik je over attributen die je nodig hebt om samen alle raadsels op te lossen.

 

Virtual Reality Moordspel Diner

Los tijdens je diner een moord op en stap in een virtuele wereld. Zet de VR bril op en kijk goed om je heen! Lukt het jullie om de moord op te lossen?

Het spel

Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen. Vermoord in zijn eigen hotel… Wie heeft deze brute moord op zijn of haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?
Verzamel hints en overleg met je team. Los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie! Aan het einde van het spel komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden!

Wat is het?

VR Dining is een nieuw interactief concept. Deels gebaseerd op het populaire escaperoom concept en daarbij natuurlijk aangevuld met de nieuwste VR-technieken. Spelers gaan in teams van minimaal 2 en maximaal 6 personen een moord oplossen. Één speler heeft de VR Bril op, de rest buigt zich over de andere attributen op tafel die aanwijzingen bevatten. Samen moeten ze tot de oplossing van de moord komen. Er zijn verschillende levels waardoor het spel zich makkelijk tussen een diner laat spelen. Per level heeft een andere speler de VR Bril op.

Voor spelers een totaal nieuwe ervaring die het goed doet als extra beleving tijdens een diner, op een bedrijfsuitje, een familiefeest of gewoon met een groep vrienden en bekenden.

Hoe werkt het?

U kunt bij ons alle attributen voor het VR Diner huren. Wij voorzien u van een VR Bril en alle benodigde onderdelen om uw gasten een complete VR Dining ervaring te kunnen bieden. Zoals u van MooveTeam gewend bent, betaalt u achteraf en per gebruik.

Ook is het mogelijk om uw eigen VR Brillen aan te schaffen en bij ons alleen de software te kopen. Ook dan betaalt u achteraf per gebruik.

Uiteraard kunt u dit spel geheel naar eigen inzicht verkopen en bepaalt u zelf hoe u het aanbiedt.

 

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op en wij geven u graag een demonstratie.